SOBRE MI

Gaudeix el teu negoci

Sóc una gran admiradora de les persones professionals autònomes i de les micropimes. He dedicat tota la meva vida professional a la PIME i els últims 10 anys a la meva gran passió: la consultoria de gestió del creixement dels negocis de persones professionals autònomes i microempreses.

Des de que vaig estudiar la Llicenciatura i el Màster en Direcció i Administració d’Empreses, he tingut la inquietud de treballar amb eines que ajudin a la presa de decisions. Em va sorprendre que molts dels conceptes que havia après havia d’adaptar-los per tal d’aplicar-los a la PIME i que fossin entensedors per a les persones que les gestionen. Aquest objectiu m’ha acompanyat sempre: constantment buscant, aprenent i millorant perquè la gestió sigui fàcil i efectiva.

Vaig posar en marxa l’àrea de promoció econòmica de l’Ajuntament de Sant Celoni i els seus serveis, vaig portar durant 10 anys l’àrea economicofinancera d’una empresa industrial tèxtil i també he portat durant 10 anys l’administració d’una escola concertada. Aquesta experiència em dóna una visió molt amplia tant dels sectors de l’emprenedoria, la petita empresa, industrial i de serveis.

La meva especialitat són les àrees estratègica i economicofinancera. Col·laboro amb els meus clients per ordenar les seves idees i focalitzar els seus negocis, sense perdre de vista la viabilitat i el rendiment econòmic de les seves empreses.

Faig simples els conceptes que semblen complexos perquè qualsevol persona emprenedora pugui entendre’ls. Gaudeixo explicant cada punt perquè la persona creixi professionalment i pugui dirigir la seva empresa de forma autònoma.

 

Amb un únic objectiu: que les persones gaudeixin del seu negoci.

CONTACTA’NS

Si tens una empresa en creixement i sents que et desborda, podem ajudar-te a gestionar-lo.

    CONSENTIMENT INFORMAT I EXPRÉS

    ELISABET BACH OLLER, com a responsable del tractament, tractarà les teves dades amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta o petició. La base legítima és el teu consentiment el qual pots revocar en qualsevol moment comunicant-ho info@elisabetbach.com. No es cediran dades a tercers llevat d' obligació legal. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades en la nostra Política de Privacitat.

    * Camps obligatoris