PRISMAWAY™

Amb PRISMAWAY ™ t’ajudarem a aclarir, planificar i organitzar les teves idees per a desenvolupar-les i implementar-les en el teu negoci.

PRISMAWAY ™ és una metodologia innovadora, ràpida i eficaç per treballar l’estratègia de negocis de persones autònomes i microempreses.

És el resultat de 10 anys d’experiència, pràctica i investigació dels millors processos i eines de gestió empresarial i adaptar-los a l’àmbit de la persona autònoma i a la microempresa
Et permet accelerar el procés de planificació i posada en marxa d’accions de creixement de la teva empresa
T’ajuda a clarificar i organitzar les teves idees, siguin les que siguin
Simplifica el procés de reflexió i anàlisi de tota la teva empresa
Ajuda a que la teva empresa creixi amb més garanties d’èxit

Aquest model innovador es diu prisma perquè és una figura formada per polígons iguals mesurats per diversos paral·lelograms que permeten estudiar cada part.

El conjunt és un cos però en podem estudiar cadascuna de les seves parts, que és el que fem amb la teva empresa. D’aquesta manera augmentem l’eficàcia de l’anàlisi i de la posada en marxa d’accions.

No deixis que el creixement posi en joc la viabilitat del teu negoci. Amb PRISMAWAY™ milloraràs la gestió i l’assoliment dels teus objectius

La nostra metodologia és innovadora pel seu enfocament. Utilitza eines reconegudes mundialment com DAFO, Canvas o plans econòmics financers de forma creativa i única per situar a la persona i al mercat al centre

PRISMAWAY™ és una metodologia que et permet avançar des del moment zero, encara que no tinguis coneixements de gestió. Ens permet tenir una visió del conjunt i de les parts.

PRISMAWAY™ ha estat desenvolupada pensant en persones que vulguin impulsar el seu negoci, amb idees o amb ganes de fer canvis. Aquesta metodologia et proporcionarà eines que potenciaran el teu pensament crític i t’ajudaran a ordenar, valorar i prioritzar tasques per tenir una gestió eficaç i eficient en la teva empresa.

PRISMAWAY™ et permetrà enfocar-te en el teu negoci i millorar la teva gestió per aconseguir els teus objectius, de manera ordenada

PRISMAWAY™ està dissenyada per a les empreses del present que vulguin liderar el futur. Ara, qualsevol emprenedor o negoci pot utilitzar les eines de planificació empresarial per gestionar el creixement de la seva empresa, estigui en la situació en què estigui.

PRISMAWAY™ és per a tu si tens una microempresa en creixement i

  • Sents que t’està desbordant
  • Si les parts no et deixen veure el conjunt
  • Sents que la pateixes quan hauries de guadir-la
  • Sents que estàs tocant sostre

Un dia vas tenir un somni i el vas convertir en una empresa real.

Ara amb PRISMAWAY ™ nosaltres t’ajudarem a planificar, gestionar i posar en marxa les accions més eficaces perquè el teu somni segueixi creixent i millorant el món.

Estàs a un clic d’aconseguir-ho

    CONSENTIMENT INFORMAT I EXPRÉS

    ELISABET BACH OLLER, com a responsable del tractament, tractarà les teves dades amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta o petició. La base legítima és el teu consentiment el qual pots revocar en qualsevol moment comunicant-ho info@elisabetbach.com. No es cediran dades a tercers llevat d' obligació legal. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades en la nostra Política de Privacitat.

    * Camps obligatoris